Intarsia Wood

Restaurering af din restaurant/café

Med jævne mellemrum kan det være nødvendigt at foretage en restaurering af din restaurant / café. Det kan være, du synes, at facaden trænger til at blive frisket op med ny maling og et frisk skilt. Eller måske ønsker du at renovere det indvendige af dine butikslokaler.

Der er flere ting du skal overveje inden du kaster dig ud i projektet. Vi kigger på nogle af dem sammen med dig her.

Planlæg planlæg planlæg

Det er SÅ vigtigt, at du laver en plan, inden du går i gang med at restaurere dine lokaler. Læg et budget, så du ved, hvor mange penge du har at gøre godt med. Lav så en liste over de forandringer, som du godt kunne tænke dig at foretage. Hold budget og ønskeliste op  mod hinanden og vurder, om det kan lade sig gøre eller om du skal lægge en ny plan for indretningen. Det er ikke sjovt at stå midt i projektet og være løbet tør for penge

Sådan finder du inspiration til restaurering af din restaurant / café

Hvis du lige har lejet dig ind i nye lokaler eller hvis du ønsker at genåbne din nuværende virksomhed i nyrenoverede lokaler, så er der masser af steder, du kan lede efter inspiration. Læg mærke til hvad du selv sætter pris på i indretningen, når du er ude på restaurant. Det kan være belysning eller møblementet. Find masser af inspiration på nettet. Instagram og Pinterest flyder over med billeder af lækker indretning.

Du behøver jo ikke at kopiere de billeder, du ser, men ofte kan du bruge lidt her og der og samle det til din egen unikke stil.

Du kan også vælge at lægge opgaven ud hos et par indretningsarkitekter. Det vil dog ofte koste et fast beløb at få et bud på en indretningsstil. Men hvis du er helt på bar bund. Så kan pengene været godt givet ud.