Intarsia Wood

Restaurering af din butik

Har du lejet et gammelt butikslokale eller ønsker du at restaurere din nuværende butik, så kommer vi her med en masse gode råd til, hvordan du får mest ud af dine penge. Og samtidig får en unik butiksindretning, der får dine lokaler til at skille sig ud i mængden.

Læg en plan

Det er både dyrt og tidskrævende at famle i blinde. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ned og lægger en plan for dit projekt. Gennemgå dit budget og fastlæg et budget, som du skal holde dig indenfor. Du skal altid sørge for at have minimum 10 % ekstra gemt væk til uforudsete omkostninger. For de kommer altid.

Når økonomien er på plads, så skal du beslutte dig for hvilke signaler, du ønsker dine butikslokaler skal have. Er du til glas, stål og minimalisme. Klassisk indretning, der udstråler klasse og kvalitet eller en funky indretning, der får din butik til at skille sig ud i mængden.

Overveje hvilke funktioner dit lokale skal have. Har du brug for meget hyldeplads til dine vare eller har du mere brug for gulvplads til stående gulvstativer eller andet. Det er vigtigt at have disse ting på plads, inden du begynder at indrette.

Sådan indretter du din butik billigt

Undersøg, om du kan købe det inventar, du har forelsket dig i brugt. Du kan ofte være heldig, at gøre en rigtig god handel, hvis du køber secondhand.

Recycle – genbrug gammel inventar. Mal det eller skær det op og byg nyt af det. Det er billigt og det giver dig en unik mulighed for at skræddersy dit inventar til dit lokale.

Saml vennerne og lav alt det i kan selv. Jo mindre du har behov for at hyre håndværkere jo billigere bliver det for dig. Pizza og øl er trods alt billigere end en håndværker timeløn. Og så kan i hygge jer sammen samtidig.